Składniki 2 łyżki świeżej lawendy, posiekane 2 łyżki świeżego rozmarynu, posiekane 2 łyżki świeżej mięty, posiekane 2 łyżki świeżego szałwii, posiekane 2 łyżki świeżego tymianku, posiekane 2 łyżki świeżego majeranku, posiekane 2 łyżki świeżego anyżu, lub hyzop, posiekane 4 ząbki czosnku, obrane i pokruszone ½ łyżeczki czarnego pieprzu, pokruszone 3 całe goździki, zmiażdżone 500 ml octu jabłkowego TU Wykonanie Połą... czytaj dalej...
Jestem kobietą , której życie co dzień zaczyna się od nowa.. Matką, miłośniczką antyków przedmiotów z duszą i muzyki ... . .. Kolekcjonuję wspomnienia. . Jeszcze wierzę w drugiego człowieka... Gotuję i kocham gotowanie, choć nie znaczy to, że ciągle siedzę w kuchni.
Preferuję kuchnię nieskomplikowaną, w pełni korzystającą z doświadczeń poprzednich pokoleń, ale otwartą na nowości. Jestem przeciwnikiem ścisłego trzymania się wytycznych w przepisach, kocham eksperymenty w dodawaniu do potraw swoich "trzech groszy" - to nic, że nieraz wyjdzie coś nie tak - następnym razem będzie lepiej Uwielbiam to, co związane jest z dobrym jedzeniem - kulinarne zakupy i podróże..