Ciastka Madzi, bez glutenu

Ciastka Madzi, bez glutenu

Ciastka Madzi, bez glutenu

  Składniki     3 szklanki cukru pudru     ½ szklanki niesłodzonego kakao w proszku,lub karob*     ¼ łyżeczki soli     2 ½  szklanki chocolate chips,lub innych-u mnie płatki kukurydziane     4 białka     1 łyżka ekstraktu z wanilii    5 łyżek suszonej żurawiny, lub suszone wiśnie, kawałki toffi *Jest to naturalny zamiennik kakao, naturalnie słodki i nie zawiera kofeiny ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu w mojej kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Autor

JadziaJadzia

Jestem kobietą , której życie co dzień zaczyna się od nowa.. Matką, miłośniczką antyków przedmiotów z duszą i muzyki ... . .. Kolekcjonuję wspomnienia. . Jeszcze wierzę w drugiego człowieka... Gotuję i kocham gotowanie, choć nie znaczy to, że ciągle siedzę w kuchni.
Preferuję kuchnię nieskomplikowaną, w pełni korzystającą z doświadczeń poprzednich pokoleń, ale otwartą na nowości. Jestem przeciwnikiem ścisłego trzymania się wytycznych w przepisach, kocham eksperymenty w dodawaniu do potraw swoich "trzech groszy" - to nic, że nieraz wyjdzie coś nie tak - następnym razem będzie lepiej Uwielbiam to, co związane jest z dobrym jedzeniem - kulinarne zakupy i podróże..

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciastka , kakao, ciasteczka, pieczenie, wiśnia, żurawina, słodkie, kruche ciasteczka, bez pieczenia

Inne przepisy z w mojej kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.