Składniki 4-6 marchewek 2 jabłka ze skórką 1 awokado Wykonanie Umyć marchewkę ,odcinając po ok.2 cm z każdej strony,pokroić w paski ,lub na pół . Jabłka i awokado umyć pokroić na pół,lub ćwiartki .Wszystko przepuścić przez wyciskarkę. Najwięcej składników odżywczych znajduje się tuż pod skórką. Tak więc najlepiej marchwi w ogóle nie obierać, ale tylko ją umyć albo nawet i wyszorować szczoteczką do warzyw. Jeśli jest wyjątkowo brudna, należy ją oskrobać, ale nie powinno się jej namaczać w wodz... czytaj dalej...
Jestem kobietą , której życie co dzień zaczyna się od nowa.. Matką, miłośniczką antyków przedmiotów z duszą i muzyki ... . .. Kolekcjonuję wspomnienia. . Jeszcze wierzę w drugiego człowieka... Gotuję i kocham gotowanie, choć nie znaczy to, że ciągle siedzę w kuchni.
Preferuję kuchnię nieskomplikowaną, w pełni korzystającą z doświadczeń poprzednich pokoleń, ale otwartą na nowości. Jestem przeciwnikiem ścisłego trzymania się wytycznych w przepisach, kocham eksperymenty w dodawaniu do potraw swoich "trzech groszy" - to nic, że nieraz wyjdzie coś nie tak - następnym razem będzie lepiej Uwielbiam to, co związane jest z dobrym jedzeniem - kulinarne zakupy i podróże..