szybkowar-fasola jaś na wędzonce w pomidorach...

szybkowar-fasola jaś na wędzonce w pomidorach...

szybkowar-fasola jaś na wędzonce w pomidorach...

Składniki: fasola jaś 50 dag, woda 1,5 litra do gotowania, ziele angielskie 4 sztuki, liście laurowe 3 sztuki, kostka rosołowa 1 sztuka smalec 1 łyżka, wędzonki 50 dag, cebula 1 sztuka, papryka ostra 1 łyżeczka, cukier 2-3 łyżki, ocet 10% 1 łyżeczka, majeranek 3 łyżki, przecier pomidorowy 100 gram Fasolę jaś namoczyć na całą noc w zimnej wodzie, przed gotowaniem wodę z moczenia wylewam. Fasolę wsypać do szybkowara (szybki sposób na ugotowanie dobrze fasoli), wlać wody do zakrycia fasoli, dodać ziele angielskie, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.