szybkowar-boczek na kapuście kiszonej do pieczywa...

szybkowar-boczek na kapuście kiszonej do pieczywa...

szybkowar-boczek na kapuście kiszonej do pieczywa...

Składniki: boczek surowy 1,5 kg, wędzona papryka w proszku Royal Brand 1 łyżka, curry Royal Brand 1 łyżka, tymianek 1 łyżka, kucharek 1 łyżka, papryka ostra mielona 1 łyżeczka, kapusta kiszona 1 kg, cukier 1 łyżeczka, woda 2 szklanki z boczku ściąć żeberka, cały płat boczku natrzeć mocno przyprawami ciasno zwinąć roladę i obwiązać sznurkiem, nicią, schować do lodówki najlepiej na całą noc, przyrawami też natrzeć żeberka do szybkowara wlać 2 łyżki oleju i obsmażyć boczek, żeberka, wyjąć na talerz wsypać kapust... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.