sos jajeczno-koperkowy ze śmietaną...

sos jajeczno-koperkowy ze śmietaną...

sos jajeczno-koperkowy ze śmietaną...

Składniki: 1 łyżka masło, 2 pęczki koperek, 1,5 łyżeczki egeta, 2 szklanki woda, 1 kubek śmietana, 2 sztuki jajka, 2 łyżki mąka tortowa, 1/2 papryczki chilli, - do smaku maggikoperek dobrze opłukać, osuszyć i drobno posiekać masło stopić w garnuszku i wsypać posiekany koperek podsmażać z 3 minuty mieszając dolać 1,5 szklanki wody - 1/2 szklanki zostawić do mąki wsypać jvegetę, pokrojoną papryczkę chilli z pestkami i gotować z 5 minut na małym ogniu śmietanę 18% rózgą wymi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.