Nadziewane portobello

Nadziewane portobello

Nadziewane portobello

Uwielbiam grzyby! I choć mają one niewiele wartości odżywczych, to w smaku są po prostu obłędne. W mojej kuchni grzyby goszczą dość często. Naturalnie najczęściej jest to pospolita pieczarka, która fantastycznie komponuje się z warzywami, mięsem, ryżem czy makaronem. Nie unikam jednak innych rodzajów grzybów jak choćby boczniaki, shitake, kurki czy prawdziwki. Dziś jednak chciałabym przedstawić fantastyczne wegetariańskie danie z dużą pieczarką portobello w roli głównej. Portobello to grzyb o kilkunastocentyme... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W mojej holenderskiej kuchni

Autor

W mojej holenderskiej kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, pieczarki, orzechy włoskie, orzechy, kurki, kurki, sałata, wegetarianskiego, warzywa, polewa, mięso, roszponka, ryż, makarony, makaron, rukola, zupa grzybowa, ryż z warzywami, pieczarki z ryżem, makaron z pieczarkami, sałata włoska, makaron z kurkami, smażony ser, dania z makaronem, makaron z serem, makaron z patelni, warzywa na patelnie, makaron smażony, ryż smażony, lekkie dania

Inne przepisy z W mojej holenderskiej kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.