Tradycyjne gołąbki z brytfanny

Tradycyjne gołąbki z brytfanny

Tradycyjne gołąbki z brytfanny

Pyszne tradycyjne gołąbki z brytfanny. Składniki: (duża ilość) 800 g mięsa mielonego 5 woreczków ryżu 4 średnie cebule 1 duża główka płaskiej kapusty   przyprawy: majeranek, sól, pieprz, domowy kucharek, papryka słodka, papryka ostra 1 łyżka masła bulion ( 1-2 szklanki) Wykonanie: ryż gotujemy na sypko ( 2 minuty krócej niż w przepisie), w wodzie z dodatkiem bulionu i łyżką masła. Gotowy ryż płuczemy pod letnią wodą i wsypujemy do dużej miski. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na niewielkiej ilości tłuszczu. D... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Moim Magicznym Domu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję