Mielone nadziane szpinakiem
Mielone nadziane szpinakiem
Przepis na : obiad
Składniki: 250g szpinaku, ok.70g serka topionego, 1 cebula, 2 ząbki czosnku, 1 łyżka masła, sól, pieprz, majeranek, 1 jajko, 500g mięsa mielonego wieprzowego, bułka tarta, olej do smażenia, ok.1/3 szklanki mleka. Przygotowanie: 1/2 cebuli pokroić w kostkę i podsmażyć na łyżce masła oraz z dwoma wyciśniętymi ząbkami czosnku. Gdy cebula jest już miękka dodać umyty szpinak ( wcześniej pourywać grubsze ogonki). Posolić i popieprzyć. Szpinak podsmażyć do momentu aż będzie miękki i cała woda odparuje. Od czasu d... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki
Autor
weronikka1
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, mielone, mięso, szpinak, bułki, mięso mielone, kotlet, kotlety, mięso na obiad, obiad, jajka z farszem, kotlety mielone
Inne przepisy z W kuchni u Moniki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję