Ciasto rafaello na krakersach.
Ciasto rafaello na krakersach.
Przepis na : deser
Składniki: 1l mleka, 2 budynie waniliowe bez cukru, 10dag cukru, 25dag miękkiej margaryny do pieczenia, pół aromatu waniliowego, 35dag wiórków kokosowych 10dag płatków migdałów + 5dag płatków migdałów, 2 paczki słonych krakersów, Przygotowanie: Budynie ugotować z cukrem i ostudzić (przykryć woreczkiem by na wierzchu nie zrobił się kożuch). Miękką margarynę utrzeć na puszystą masę, dodawać ostudzony budyń i aromat, cały czas ucierać (miksować). Do masy dodać wiórki, płatki migdałów i delikat... czytaj dalej...
Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki
Autor
weronikka1
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
budyń, kokosowe, pączki, desery, deser, ciasteczka, ciasto, bez pieczenia, pączki pieczone, ciasteczka waniliowe, ciasto z bezami, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasteczka kokosowe, ciasto kokosowe, ciasta z masa, ciasto z masa, ciasto ucierane
Inne przepisy z W kuchni u Moniki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję