Innowacyjna kuchnia molekularna - warsztaty, Łódź, 30.11.2012

Innowacyjna kuchnia molekularna - warsztaty, Łódź, 30.11.2012

Innowacyjna kuchnia molekularna - warsztaty, Łódź, 30.11.2012

Tym razem na ogień poszła kuchnia molekularna.  30. listopada miałam okazję wziąć udział w intrygujących warsztatach organizowanych przez PepsiCo, dotyczące kuchni właśnie molekularnej. Odbyły się one w Łodzi, a dokładniej w hotelu NoBo. Warsztaty prowadził szef kuchni restauracji "Kolory wina", Jarosław Bieńkowski. W sumie było nas 10 "kulinarek. Na początek zaczęliśmy od części teoretycznej, ale pokazowej. Zobaczyłam jak się robi tajemnicze ravioli z soku porzeczkowego, smakowałam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki

Autor

KarmelitkaKarmelitka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

wegańskie, deser, desery, torty, tort, ciasto, naleśnik, naleśniki, ryba w ciescie, malinowe, sok, pomarańcze, ravioli, czekoladowa, czekoladowe naleśniki, ryba, ryby, kokosowe, jajko, mięso, obiad, mięso na obiad, ciasto kokosowe, ciasto pianka, potrawy z ryb, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasto na naleśniki

Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Marzena, 16 grudnia 2012 12:14:47

Zazdroszczę takich warsztatów;-)

grazyna, 16 grudnia 2012 14:05:46

Potwierdzam, super było :)

Urszula - Proste potrawy, 16 grudnia 2012 16:58:56

To miło i pożytecznie spędzony czas:)

aleglodomorek, 16 grudnia 2012 19:09:04

Z przyjemnością wzięłabym udział w takim pokazie kuchni molekularnej :)

Kasia, 16 grudnia 2012 19:49:40

potwierdzam - bylo super... ja dzis w nocy wezme sie za koncowa obrobke zdjec i relacje ;)

Karmel-itka., 16 grudnia 2012 19:54:03

ja relację dodam jutro, jak dostanę zdjęcia od Makro :p

Madame Edith, 16 grudnia 2012 20:13:29

Karmel-itko,pokaz kuchni molekularnej musiał być bardzo interesujący, szczególnie zaciekawiły mnie lody ananasowe.Pozdrawiam Cię serdecznie,E.P.S. Bardzo się cieszę, że miałyśmy okazję się wczoraj spotkać :)

Karmel-itka., 16 grudnia 2012 20:41:31

również się bardzo z tego cieszę! :)

Dorota Owczarek, 17 grudnia 2012 11:57:00

Zazdroszczę Ci tych warsztatów tym bardziej że mieszkam 10 km od Łodzi i nikt mi nie zaproponował udziału.Szkoda :-)Fajne przezycie musiało być :-)

siankoo, 17 grudnia 2012 12:55:18

fajne warsztaty :))) zazdroszczę poznania tajników kuchni molekularnej :))))

MartynCia ^^, 23 grudnia 2012 23:09:56

fajnie, że się rozwijasz i zapraszają Cię na warsztaty... to znaczy że ludzie dostrzegają Twój talent i potencjał ;) oby tak dalej.