BÓB Z CZOSNKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI.

BÓB Z CZOSNKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI.

BÓB Z CZOSNKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI.

  Za oknem słońce, lekkie i orzeźwiające. Ptasi śpiew już budzi z rana.Uwielbiam wiosnę za jej rześkość. W końcu mogę spacerować bez końca, w lekkim sweterku, trzymając kurtkę w dłoni. I ludzie są sobie życzliwsi. I par wokoło bez liku. Wiosna!Co prawda bób nijak ma się do wiosennej aury, potrawa jest dość lekka, ale za to sycąca i smaczna. Zamrożony, równie dobrze smakuje. W końcu mrożenie to dla mnie najlepszy sposób konserwacji, przechowywania jedzenia. Nie tracimy na wartościach odżywczych, ewent... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki

Autor

KarmelitkaKarmelitka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pomidor, susz, ryby, ryba, lekka, mielone, wegańskie, suszone pomidory, czosnek, deser, desery, torty, tort, ciasto, ryba w ciescie, pieczywo, maliny, truskawki, truskawka, lekkie dania, deser z malinami, ciasto z truskawkami, ciasto z malinami, ryby smażone, danie jednogarnkowe

Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Kamila, 6 kwietnia 2014 10:40:02

Mniam, lubię :)

Upiecz coś zdrowszego!, 6 kwietnia 2014 10:40:58

Uwielbiam wiosnę! A choć za bobem nie przepadam, tu wygląda tak apetycznie, że chyba bym się skusiła :)

ozzie, 6 kwietnia 2014 12:21:35

Oj stęskniłam się za bobem! Pychotka ta Twoja kombinacja:-)

zufik, 6 kwietnia 2014 14:02:53

ależ połączenie, to musi smakować! :)

Opalanka, 6 kwietnia 2014 18:14:21

Ładne połączenie. A gdzie teraz znajduje się bób?

Karmel-itka., 6 kwietnia 2014 18:36:51

kupiłam mrożony.

Kinga Kornacka, 6 kwietnia 2014 21:09:26

Też wiosnę uwielbiam! A bobu.. sama nie wiem (jeszcze) ;)

Marta, 7 kwietnia 2014 13:58:51

jak wychodzę przed 7 z domu jest jednak trochę za rześko :)ale wiosnę uwielbiam, masz rację, że ludzie są sobie życzliwsi, też mam takie odczucia doskonale przyrządzony bób!

martanovacka, 8 kwietnia 2014 16:07:48

Genialne! Uwielbiam bób, ale w takim połączeniu jeszcze nie miałam okazji wypróbować :)

Justyna L., 9 kwietnia 2014 18:54:04

Uwielbiam świetny przepis :)