Boczek pieczony z zielonym pieprzem

Boczek pieczony z zielonym pieprzem

Boczek pieczony z zielonym pieprzem

Doskonały do kanapek Składniki 1,2 kg boczku surowego  1 łyżeczka soli do peklowania  3 ząbki czosnku  1 łyżka zielonego pieprzu  1 łyżka żelatyny Sposób przygotowania przepisu: 1.  Boczek przekroić na 3 równe części ściągnąć skórę z 2 części  każdą część natrzeć solą do peklowania i zetrzeć na  każdą warstwę 1 ząbek czosnku 2.  Na dół położyć kawałek ze skórą posypać połowę żelatyny i 1 /3 zielonego pieprzu położyć drugi kawałek boczku dać resztę żelatyny i pieprz oraz ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W królestwie smaków Beaty

Autor

Beata12Beata12

Gotuję dla rodziny. Moje największe pasje to pieczenie,gotowanie i wymyślanie różnych potraw oraz fotografowanie.
Prowadzę bloga kulinarnego : http://wkrolestwiesmakow.blogspot.com/
oraz zapraszam na stronę na facebooku : https://www.facebook.com/pages/W-kr%C3%B3lestwie-smak%C3%B3w-Beaty/376942602470849?ref=hl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

boczek, grill, kanapki, przystawki, chleb, drugie danie, pieczony boczek

Inne przepisy z W królestwie smaków Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.