Podłużne mielone z papryką

Podłużne mielone z papryką

Podłużne mielone z papryką

Podłużne mielone z chrupiącym dodatkiem czerwonej papryki. Polecam na szybki obiad! 250 g mięsa mielonego (z łopatki wieprzowej) 1 cebula 1 jajko 2 łyżki bułki tartej + do panierowania 1 czerwona papryka Sól Pieprz Olej do smażenia Cebulę oraz paprykę kroimy w drobna kosteczkę. Mięso mielone wyrabiamy na gładką masę z cebulką, jajkiem oraz bułką tartą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Wyrobione mięso porcjami rozkładamy sobie na dłoni. Na środku rozkładamy paprykę. Przykrywamy drugą porcją mięsa. Formuje... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję