Medaliony schabowe z cebulowo-serowym farszem

Medaliony schabowe z cebulowo-serowym farszem

Medaliony schabowe z cebulowo-serowym farszem

Bardzo kruche i rozpływające się w ustach schabowe w postaci medalionów. Kruchość zawdzięczamy mleku, intensywności nadaje cebula i ostry ser. Idealne na rodzinny obiad! Mięso podałam na talerzu  Jesień PORCELANA BOGUCICE 700 g schabu Sól Pieprz Przyprawa do wieprzowiny Skworcu  (klik) 5 cebul 5 pieczarek 100 g żółtego sera (ostrego) 1,5 szklanki mleka 1 szklanka bułki tartej Olej do smażenia Schab dokładnie myjemy, osuszamy ręcznikiem i kroimy na 1 cm plastry. Rozbijamy bardzo cienko, przyprawia... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.