Karkówka w musztardzie

Karkówka w musztardzie

Karkówka w musztardzie

Krucha i mocno doprawiona karkówka idealna na rodzinny obiad. Wystarczy kilka składników aby mięsu nadać mocnego charakteru. 0,7 kg karkówki Przyprawa do wieprzowiny 2 jajka 2 łyżki musztardy sarepskiej Bułka tarta Olej do smażenia Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy w 1,5 cm plastry. Każdy obtaczamy w przyprawie do wieprzowiny, zamykamy w szczelnym naczyniu, trzymamy przynajmniej 2 godziny w lodówce. Jajka mieszamy z musztardą sarepską (powstanie konsystencja śmietany). Każdy plaster obtaczamy w jajku z musztar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję