Babeczki z pokrzywą i kremem kokosowo-migdałowym

Babeczki z pokrzywą i kremem kokosowo-migdałowym

Babeczki z pokrzywą i kremem kokosowo-migdałowym

Rewelacyjne to mało powiedziane! Zachwycają kolorem i smakiem. Nigdy nie pomyślałabym, że pokrzywa w słodkim wydaniu pokarze tak pyszne oblicze. A poza tym ma zdrowotne właściwości! Polecam wszystkim niedowiarkom, bo do nie dawna sama nie wierzyłam w jej smak! Babeczki idealnie sprawdzą się na ,,majówkowych piknikach". Babeczki: 1 szklanka mąki pszennej 0,5 szklanki cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia 2 jajka 80 g liści młodych pokrzyw 0,5 szklanki oleju Krem: 20 g budyniu śmietankowego 1 łyżka mąki pszen... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Autor

VioletoweKucharzenie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

babeczki, budyń, krem, kokosowe, truskawka, truskawki, mleko w proszku, ciasto, ciasteczka, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto owocowe, masa do babeczek, pyszne ciasto, ciasto kokosowe, ciasteczka kokosowe, ciasto z truskawkami, ciasto z masa, ciasta z masa, ciasto z masą budyniową, ciasto budyniowe, ciasteczka budyniowe, ciasto ucierane

Inne przepisy z VioletoweKucharzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.