Tuńczyk grilowany Składniki: Steki z Tuńczyka 1 cytryna albo limonka pieprz,sol jeśli nie mas cytryny pod ręka możesz użyć pieprz cytrynowy oliwa Sposób: Tuńczyka przyprawiamy solą, pieprzem i , polewamy oliwą i sokiem z limonki ,cytryny (albo pieprz cytrynowy) Aby uzyskać piękny różowy kolor, tuńczyka smażymy około 3 min z każdej strony. Żeby był całkiem usmażony 5 min z każdej strony wystarczy 1,5 cm stek Smacznego czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...Z miłością i pasją do gotowania