COMBER Z SARNY -dziczyzna
COMBER Z SARNY -dziczyzna
Comber z sarny z musem buraczanym, chrzanem i malinami z prażoną kaszą gryczaną z zredukowanym sosem grzybowym Składniki: 1 kg combra z sarny 2 torebki kaszy gryczanej Paczka mix orzechów 1 garść rodzynek 2 łyżki masła 2 łyżki śmietany na 18% gęstej Garść żurawiny Paczka suszonych Polskich grzybów Jeden burak duży (obrany ,ugotowany) 1 łyżka chrzanu Garść malin mogą być mrożone Przyprawa do dziczyzny albo rozmaryn ,owoc jałowca,morska sól ,pieprz ziarnisty rozci... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion
Autor
Viola cooks with passion
Z miłością i pasją do gotowania
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kasza, grzyby, kasza gryczana, orzechy, maliny, pączki, sosy, buraki, mus, mięso, sos z grzybów
Inne przepisy z Viola cooks with passion
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję