Przepis na : sałatka
Sałatka z marynowanymi pieczarkami i rzodkiewką Via Gusto Sałatka z marynowanymi pieczarkami i rzodkiewką Drukuj Czas przygotowania: 30 minut Ocena: 5.0 /5 ( 1 głos/y ) składniki 200 g kapusty pekińskiej 400 g pieczarek marynowanych (1 duży słoik) 150 g rzodkiewki 200 g szynki 200 g kukurydzy konserwowej (1 puszka) 150 g selera konserwowego (1 mały słoik) 150 g majonezu 50 g śmietany 50 g jogurtu grackiego 1 łyżeczka musztardy sól i pieprz przygotowanie Kapustę pekińską pokrój w paski. Pieczarki marynowane odsącz ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...