Przepis na : deser
Przepis na ptysie z kremem nugatowym – czyli pyszne ptysie przełożone kremem na bazie bitej śmietany z miodem, migdałami i kakao. Ptysie są delikatne, a krem posiada wiele smaków. Deser ten świetnie sprawdzi się jako słodka przekąska na imprezę, a także jako dodatek do codziennej kawy! Jak zrobić krem nugatowy? Przygotowanie kremu nugatowego na bazie bitej śmietany jest bardzo proste! Wystarczy, że do ubitej na sztywno śmietany dodasz strużką miód, a następnie zmielone migdały i kakao. Dokładny przepis zna... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...