Serdecznie witam i zapraszam na przepyszny domowy pasztet drobiowy. Pasztet jest prosty w przygotowaniu, przepyszny i aromatyczny. Polecam wypróbować przepis, bo warto. Do przygotowania pasztetu drobiowego będziemy potrzebowali: z podanej porcji wyjdzie około 2 litry pasztetu dwie ćwiartki kurczaka - około 700 gramów jeden udziec z indyka (z kością) - około 500 gramów około 800 gramów piersi z kurczaka do gotowania mięsa: kawałek korzenia selera 1 cebula 1 mały por 2 średniej wielkości marchewki 2 średniej wielko...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...