Ciasto drożdżowe z jabłkami – puszyste delikatne i bardzo smaczne – bez wyrabiania

Ciasto drożdżowe z jabłkami – puszyste delikatne i bardzo smaczne – bez wyrabiania

Ciasto drożdżowe z jabłkami – puszyste delikatne i bardzo smaczne – bez wyrabiania

Witam serdecznie, tym razem chciałabym zaproponować przepis na rewelacyjne ciasto drożdżowe z jabłkami. Ciasto drożdżowe jest wyjątkowo puszyste, delikatne i bardzo smaczne.  Dodatkowo jest bardzo proste w przygotowaniu, składniki wystarczy wymieszać łyżką lub mikserem i nie trzeba wyrabiać na stolnicy. Polecam wypróbować przepis, bo naprawdę warto.  Do przygotowania ciasta drożdżowego z jabłkami będziemy potrzebowali:  użyłam foremki o średnicy 26 cm 400 g mąki pszennej (typ od 400 do 550) – ok... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Uwaga Babcia Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.