Przepis na : obiad
Miałam bardzo zwariowany i udany tydzień. Wspaniale spędziłam czas z Rodzinką, która przyjechała z Polski. Oczywiście spędzaliśmy czas nie tylko na jedzeniu, bo udało nam się w większości zrealizować plan zwiedzania… Coś tam musieliśmy sobie odpuścić ze względu na pogodę, a właściwie jej brak, ale i tak udało nam się zabrać naszych Gości w kilka fajnych miejsc o czym postaram się napisać w przyszłym tygodniu… W ostatnim tygodniu zabrakło mi czasu na wiele rzeczy ale mam nadzieję, że już wrócę do ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...