Sztuka gotowania – Niki Segnit – recenzja
Sztuka gotowania – Niki Segnit – recenzja
Większość książek kucharskich, która wychodzi w Polsce to kilka przepisów na krzyż i duże zdjęcia. Często podoba nam się z nich tylko kilka dań a kiedy już je zrobimy, książka ląduje na szarym końcu półki. Jeśli pomyślimy, że przeciętna nowa książka kulinarna żyje na rynku mniej więcej 3 miesiące, jest przygotowywana jeszcze szybciej i porównamy ją z takimi sprawdzonymi klasykami jak “Kuchnia Polska”, która była kiedyś w każdej kuchni i używano jej przez lata, to zaczynamy tęsknić za kompleksowymi przewodnikami ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane
Autor
Kamila Tokarska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
naleśniki, ciasto, śniadania, naleśnik, sałatki, sałatka, zupa, ciasto czekoladowe, sosy, trufle, galaretka, fasola, ciasto na naleśniki, ciasto z galaretka
Inne przepisy z Ugotowane pozamiatane
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję