“Szybko, świeżo, prosto” – recenzja
“Szybko, świeżo, prosto” – recenzja
“Szybko, świeżo, prosto” była wydana w zeszłym roku, ale to wciąż jedna z moich ulubionych książek kucharskich, zwłaszcza że jest pięknie wydana i minimalistyczna, a pod jej filozofia może podpisać się każdy. Jakie ma być jedzenie zdaniem Donny Hay? Ma być gotowe szybko i prosto, tak żeby bycie kapłanką domowego ogniska łatwo połączyć z pracą i życiem towarzyskim. Nie ma nic złego w korzystaniu z półproduktów np. warzyw w puszce i gotowego ciasta francuskiego, szybszych i sprytniejszy wersji dań np. risotto robione w ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane
Autor
Kamila Tokarska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
placki, sałatka, sałatki, ciasto, placki ziemniaczane, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, do pracy, mięso, ciekawe przepisy, ciastka kremówki, francuskie, risotto, desery, tiramisu, deser, obiad, kurczak, ciasta z kremami, słoik, sałatka cezara, dania z kurczakiem, smaczna sałatka, potrawy z kurczaka, sałatka do obiadu, pomysł na obiad, proste ciasto, salatka ziemniaczana, szybkie ciasto
Inne przepisy z Ugotowane pozamiatane
Dodaj komentarz