Pascha kokosowo-migdałowa i jak nie pęknąć na Wielkanoc

Pascha kokosowo-migdałowa i jak nie pęknąć na Wielkanoc

Pascha kokosowo-migdałowa i jak nie pęknąć na Wielkanoc

Przepis na : deser

Wielkanoc w Polsce to czas marnowania żywności i tycia z przejedzenia. Dlatego na moim blogu staram się polecać przepisy, które będą lżejszą wersją tradycyjnych przepisów i pomysły na to jak nia marnować. Doskonałym przepisem z tego cyklu jest pascha, bo możemy ją zamrozić nie tracąc nic ze smaku. Dzięki temu nie musimy przygotować jej na ostatnią chwilę, kiedy nie mamy czasu. Możemy też zamrozić ją nie przed, tylko po Wielkanocy, żeby to co zostało, nie zmarnowało się w czasie, kiedy mamy zbyt wiele dań, kt... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane

Warto przeczytać

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.