Letni obiad z chłodnikiem, fasolką, szparagami i niemieckim winem

Letni obiad z chłodnikiem, fasolką, szparagami i niemieckim winem

Letni obiad z chłodnikiem, fasolką, szparagami i niemieckim winem

Przepis na : obiad

Jaki jest najlepszy przepis na letni obiad? W sezonie ogórkowym rządzą chłodniki i sezonowe warzywa. Leżymy na leżaku i zachwycamy się smakiem fasolki, ogórków małosolnych i szparagów. Popijamy Rielsinga i Spätburgunda, bo to idelane wino na ciepłe dni. Niemiecki Instytut Wina zaprosił Agatę Wojdę , żeby pokazała jak pięknie letnie smaki komponują się z niemieckimi winami. Jeśli chcecie podać lekki, ale wyszukany obiad, to mam dla was przepyszny zestaw na letnie przyjęcia w ogrodzie. Grzanki z rostbefem woł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.