Jak naturalnie i niebanalnie wzmocnić smak potraw wegańskich?

Jak naturalnie i niebanalnie wzmocnić smak potraw wegańskich?

Jak naturalnie i niebanalnie wzmocnić smak potraw wegańskich?

Zmiana sposobu żywienia i decyzja o odejściu od spożywania mięsa, to poważny krok. Część osób boi się go podjąć, ponieważ nie wierzy, że potrawy roślinne mogą być równie aromatyczne, jak ich mięsne odpowiedniki. Jest jednak wiele sposobów na to, aby w kuchni wegetariańskiej podkręcić smak. Jak to zrobić? Sięgnąć po sos sojowy, płatki drożdżowe, paprykę wędzoną, rośliny cebulowe. 1. Zmiana smaku 2. Czym doprawiać dania roślinne? 3. Nie zapomnij o ziołach i przyprawach Zmiana smaku Przejście na dietę wegetariańs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.