Fasolka szparagowa w pomidorach
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Fasolka szparagowa w pomidorach
Przepis na : obiad
Lato to sezon na świeżą fasolkę szparagową: żółtą, zieloną i mamut. Wybieramy ją ze względu na smak i korzyści dla naszego zdrowia. Ma właściwości zasadotwórcze i jest polecana w diecie osób, które chcą obniżyć poziom złego cholesterolu. Fasolka szparagowa ma niską wartość energetyczną a jest bogata w błonnik, beta-karoten, witaminy A, B, C, E i K oraz minerały – cynk, mangan i żelazo. Jest też bogatym źródłem kwasu foliowego, który jest niezbędny w pierwszym trymestrze ciąży. Fasolka to roślina strączkowa,...
Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiataneAutor
Kamila Tokarska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, fasolka szparagowa, tarta, obiad, bułki, dieta
Inne przepisy z Ugotowane pozamiatane
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję