Warzywne babeczki - zdrowy lunch

Warzywne babeczki - zdrowy lunch

Warzywne babeczki - zdrowy lunch

Połączenie słodkich marchewek, cukinii i szpinaku - całość zapieczona w masie twarogowo-jajecznej. Raj dla podniebienia :) Warzywne babeczki przypadną do gustu fanom szybkich dań śniadaniowych jak i wegetarianom. Babeczki sprawdzą się idealnie na drugie śniadanie do pracy. Łatwo je spakować i świetnie smakują podane na zimno. Przepis dodaje do akcji kulinarnej "Twój zdrowy lunchbox z Marwit". Składniki na 12 babeczek: 1 opakowanie małych marchewek 150 g ( Marwitek z firmy Marwit) 3 duże jajka 100 g twarogu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Autor

Mariola MoskalMariola Moskal

Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

marchewka, szpinak, babeczki, cukinia, ser żółty, śniadania, twaróg, ser, śniadanie, do pracy, przekąska, przekąski, masa do babeczek, drugie danie, szybkie śniadanie, szybkie przekąski, bez pieczenia

Inne przepisy z Ugotować

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.