Pomysł na śniadanie, które należy przygotować dzień wcześniej. "Surówka" piękności to owsianka na zimno z dodatkiem jogurtu naturalnego i mleka. Poniższej owsianki nie trzeba gotować. Wystarczy kilka godzin przed podaniem (np. wieczorem) płatki owsiane wymieszać z mokrymi składnikami i całość wstawić do lodówki do schłodzenia i napęcznienia płatków. Owsianka świetnie pasuje podana z owocowymi musami/frużelinami (np. truskawkową, malinową itp.). Składniki na 2 porcje: 1/2 szklanki płatków owsianych górskich (... czytaj dalej...
Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)