Pomysł na sycącą i wegetariańską sałatkę - komosa ryżowa wymieszana z podsmażoną czerwoną cebulą, papryką, natką pietruszki i wędzonym serem twarogowym. Całość posypana prażonymi ziarnami słonecznika. Prosto i smacznie. Danie idealne na drugie śniadanie, np. do pracy. Składniki na 2-3 porcje: 1/2 szklanki surowej komosy ryżowej 125 g sera twarogowego wędzonego (1/2 opakowania) 1 mała czerwona cebula 1 mała czerwona papryka 2 garście ziaren słonecznika 1 łyżka oliwy 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)