Szybko, prosta i bardzo smaczna sałatka z tuńczykiem. Idealna na drugie śniadanie lub kolację. Do jej przygotowania potrzebujemy tylko kilka składników, tzn. tuńczyka, ryż i kukurydzę. Za pomocą majonezu (ewentualnie jogurtu naturalnego) wszystko ze sobą mieszamy i już po chwili możemy rozkoszować się smakiem sałatki ryżowo-tuńczykowej. Składniki na 4 porcje: 1 woreczek ryżu (najlepiej parboiled) 1 puszka tuńczyka w sosie własnym ½ puszki kukurydzy ½ pęczka szczypiorku sól, pieprz 2-3 łyżki majonezu Ryż ug... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)