Kapusta po bawarsku

Kapusta po bawarsku

Kapusta po bawarsku

Przepis na : obiad

Kapusta po bawarsku to świetny dodatek do obiadu. Lekko słodka, chrupka i prosta do przygotowania. Taką kapustę możecie podać do pieczonych żeberek . Do przyrządzenia kapusty po bawarsku będziecie potrzebować białej i pekińskiej kapusty oraz wędzonego boczku. Jeżeli lubicie kminek to możecie go dodać do kapusty. Szczerze polecam :) Składniki: 1 mała główka białej kapusty (niecały 1 kg) 1 mała główka kapusty pekińskiej 150-200 g wędzonego boczku 2 łyżki zwykłego cukru 4-5 łyżek octu winnego 300 ml bulionu maj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Mariola MoskalMariola Moskal

Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, boczek, kapusta pekińska, obiad, żeberka, sosy, żeberka na słodko, pieczony boczek

Inne przepisy z Ugotować

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.