Kolejny pomysł na obiad, który praktycznie robi się sam - wystarczy surową rybę upiec w naczyniu żaroodpornym, a pod koniec pieczenia dodać do niej podduszonego pora oraz wlać słodką śmietanę. Dorsz przygotowany w poniższy sposób świetnie smakuje podany z ugotowanym ryżem. Składniki na porcję dla 4 osób: 2 rozmrożone filety z dorsza (wagowo około 0,5 kg) 2 pory (tylko jasna część) 1 małe opakowanie śmietany 30% (200 ml) sól, pieprz przyprawa do ryb odrobina oleju Najlepiej kilka godzin przed pieczeniem fi... czytaj dalej...
Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)