Przepis na : deser
Kolejny banalny przepis dla miłośników placuszków. Proste do wykonania, zajmują góra 15-20 minut przygotowania. Dzięki mące jaglanej danie jest bardzo pulchne i trwałe. Polecam podać z ulubionymi dodatkami! :) Składniki: 4 łyżki mąki jaglanej 1 jajko 10 tabletek słodziku szczypta proszku do pieczenia aromat waniliowy olej do smażenia Sposób przygotowania: Jajko ucieramy z słodzikiem na puszystą masę. Kolejno dodajemy proszek do pieczenia i aromat. Smażymy na rozgrzanej patelni z olejem na lekko rumiany kol... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...