Przepis na : deser
Połączenie kokosu oraz migdałów, a na dodatek dyni? Dlaczego nie! Aksamitny smak podkreśli ciasteczko o smaku CARAMEL CRUSH PEANUT od YARO ! Składniki: 2 jaja 10 g erytrytolu 20 g jogurtu naturalnego 25 g mąki kokosowej 25 g mąki migdałowej szczypta proszku do pieczenia 200 g puree dyni 50 g ciasteczko CARAMEL CRUSH PEANUT 10 ml oleju rzepakowego do smażenia Sposób przygotowania: Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać oba rodzaje mąk, proszek do pieczenia, jogurt oraz puree dyni... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...