Pieczone ciasto na pierogi z nadzieniem daktylowo-kokosowym

Pieczone ciasto na pierogi z nadzieniem daktylowo-kokosowym

Pieczone ciasto na pierogi z nadzieniem daktylowo-kokosowym

Przepis na : deser

Uwielbiam przyprawy korzenne, idealne przed nadchodzącymi świętami! Jak można wykorzystać ciasto pierogowe? Upiec i dodać ulubione nadzienie. Ja proponuję z daktylowo-kokosowym. Idealnie! Składniki: Forma ok. 20 cm Ciasto pierogowe: 1/2 szklanki mąki ryżowej 1 łyżka ksylitolu 1/2 łyżeczki przyprawy do piernika 1 łyżka oleju woda Nadzienie : 20 sztuk suszonych daktyli + gorąca woda 1/2 szklanki mąki kokosowej Sposób przygotowania: Ciasto Do miski wsypujemy mąkę, ksylitol, proszek do pieczenia, przyprawę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.