Przepis na : deser
Kaki inaczej persymona to owoc, które już pojawił się na sklepowych półkach. Nie grzech go wykorzystać! Postanowiłam upiec ciasto w którym wykorzystałam mąki jaglaną i z amarantusa. Oczywiście można użyć innych mąk w tych samych proporcjach. Ciasto wyszło wyśmienicie! Soczyste i bardzo delikatne, takie lubię! Składniki: 2 jaja 2 łyżki ertrytolu 2 łyżki mąki jaglanej 1 łyżka mąki z amarantusa 1 łyżka oleju szczypta proszku do pieczenia cynamon aromat owoc kaki Sposób przygotowania: Jaja ucieramy z erytrytolem na ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...