Przepis na : deser
Uwielbiam kombinować w kuchni! Ciasta zawsze robię z głowy. Nie sugeruje się innym przepisem. O dziwo zawsze mi wychodzą! Tak było i tym razem. to był strzał w dziesiątkę! Mąka jaglana nadaje puszystość, a mąka migdałowa smaku i zapachu, natomiast suszone morele słodyczy. Składniki: 2 jaja 1 łyżka ksylitolu 4 łyżki mąki jaglanej 2 łyżki mąki migdałowej szczypta proszku do pieczenia cynamon 4 suszone morele + mąka do obtoczenia aromat Sposób przygotowania: Jaja z ksylitolem ucieramy na puszystą masę. Następnie... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...