Żeberka duszone w kapuście z suszonymi grzybami

Żeberka duszone w kapuście z suszonymi grzybami

Żeberka duszone w kapuście z suszonymi grzybami

Przepis na : obiad

Na jutrzejszy obiad polecam pyszne żeberka duszone w kapuście. Potrawa jest łatwa do przygotowania. Zachwyci niejedne kubki smakowe. Polecam!!! SKŁADNIKI: 600g żeberek pasków, ½ kg kapusty kiszonej, 30g suszonych grzybów, 1 cebula, 2 liście laurowe, 3 ziarna ziela angielskiego, ½ pęczka koperku, 1 łyżeczka kminku, sól, pieprz, oliwa. PRZYGOTOWANIE: 1. Żeberka kroję na porcje. Mięso przekładam do garnka razem z kapustą kiszoną. Dodaję suszone grzyby, liście laurowe, ziele angielskie oraz kminek. Całość zalewa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.