Schabowe zapiekane z pieczarkami i serem

Schabowe zapiekane z pieczarkami i serem

Schabowe zapiekane z pieczarkami i serem

Przepis na : obiad

Dziś niedziela,  a więc w większości domów na obiad będą kotlety schabowe. Ja postanowiłam troszeczkę je wzbogacić i przygotowałam schabowe zapiekane z pieczarkami i serem. To połączenie było strzałem w dziesiątkę. Spróbujcie, a nie pożałujecie!!! SKŁADNIKI: 400g schabu bez kości, 1 jajko, bułka tarta, 250g pieczarek, 1 cebula, 100g sera żółtego, oliwa, sól, pieprz. PRZYGOTOWANIE: 1. Schab kroję na porcje, rozbijam cienko tłuczkiem i oprószam solą. Mięso maczam w rozkłóconym jajku i obtaczam w bułce tartej. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.