Deser budyniowy z pieczonym jabłkiem i piramidkami

Deser budyniowy z pieczonym jabłkiem i piramidkami

Deser budyniowy z pieczonym jabłkiem i piramidkami

Przepis na : deser

Desery budyniowe bardzo często goszczą na moim stole. Przepis na jeden z takich deserów przedstawiam poniżej. Jest to połączenie budyniu, pieczonego jabłka oraz piramidek zbożowych. Zapewniam, że deser ten ucieszy niejedno podniebnie. SKŁADNIKI: 1 opakowanie budyniu waniliowego, 500 ml mleka, 2 łyżki cukru, 2 jabłka, pełnoziarniste piramidki zbożowe POPCROP . PRZYGOTOWANIE: 1. Jabłka przekładam do naczynia żaroodpornego. Piekę około 15 minut w temperaturze 180 stopni. Przestudzone jabłka delikatnie obieram i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.