Odsmażana owsianka

Odsmażana owsianka

Odsmażana owsianka

"Na zawsze zostać razem W milczeniu i bezwładnie Mieć siebie, resztę spalić Aż zostanie tylko to, co pomiędzy nami Nawet jeśli to nie to Usiłuję uwierzyć w coś" gotowana na mleku migdałowo-ryżowym odsmażona owsianka na oleju; truskawki, śliwki, mleko migdałowo-ryżowe Przepis: inspiracja / 1 porcja / 40 g płatków owsianych 250 ml mleka/wody łyżka oleju (np.kokosowego) lub masła (najlepiej sprawdzi się klarowane) Wieczorem ugotować owsiankę na mleku/wodzie. Przykryć garnek z owsianką i zostawić na noc.  Ra... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu tost z dżemem

Warto przeczytać

Dlaczego warto jeść owsiankę?

Każdy z nas wie, że owsianka jest zdrowa lecz nie wiadomo dlaczego. Z pewnością dlatego, gdyż zawiera dużo błonnika i jest bogatym źródłem węglowodanów złożonych.

Czytaj dalej...

Rewelacyjny wpływ płatków owsianych na zdrowie i urodę

Płatki owsiane zawierają witaminy z grupy B, E, PP oraz wszelkie mikroelementy odpowiadające za prawidłowe funkcjonowanie mięśni i układu nerwowego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.