Carpaccio z buraka

Carpaccio z buraka

Carpaccio z buraka

Przepis na : obiad

Carpaccio z buraka to pieczone bądź gotowane w wodzie bądź na parze buraki ćwikłowe pokrojone w bardzo cieniutkie kawałki z dodatkiem sera, orzechów, rukoli zalane aromatycznym sosem miodowym. Takie danie świetnie wygląda na imprezowym stole, jest idealną przekąską jak i przystawką przed obiadem. Robię carpaccio z buraka jak chcę się pochwalić, jak z prostych przepisów można zrobić wykwintne dania. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na carpaccio z buraka 1 bądź 2 buraki ćwikłowe więks... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To Musisz Wiedzieć

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.