(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Polacy zakochali się w drobiu. Cenimy go za szybkość i prostotę jego obróbki, ale przede wszystkim za to, że idealnie współgra z innymi produktami. Ale czy kiedykolwiek sprawdzaliście stan kurczaka pod względem świeżości? Nieświeże mięso może być siedliskiem groźnych bakterii. Istnieją proste sposoby na sprawdzenie świeżości mięsa. Jeżeli chcesz się dowiedzieć jakie to koniecznie przeczytaj ten artykuł. Po przeczytaniu już zawsze będziesz wiedzieć jak sprawd... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...