Sernik na zimno z truskawkami i galaretką

Sernik na zimno z truskawkami i galaretką

Sernik na zimno z truskawkami i galaretką

Dzisiaj sprawdzony przepis na sernik na zimno. To pyszny, kremowy sernik bez pieczenia. Z dodatkiem biszkoptów, mascarpone i białym serem. Sernik na zimno to także idealny deser na upalne dni. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Sernik na zimno z truskawkami i galaratkę. Danie Ciasto Składniki 1 kg sera 2 -krotnie mielonego lub z wiaderka (ser z wiaderka (czytajcie etykiety) 600 g truskawek świeżych lub mrożonych (blendujemy) + kilka do dekoracji 250 g mascarpone 3 czubate łyżeczki żelatyny ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Idealny sernik - co zrobić, by nie opadł i nie pękał

Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.

Czytaj dalej...

Czego jeszcze nie wiesz o truskawkach, ciekawostki, kalorie i przepisy!

Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.

Czytaj dalej...

Autor

To_co_lubie_gotuje_i_polecamTo_co_lubie_gotuje_i_polecam

Witaj! Mam na imię Joanna.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sernik, galaretka, truskawki, biszkopt, mascarpone, ciasto, deser, sernik na zimno, serniki na zimno, ser biały, obiad, mielone, bez pieczenia, sernik bez pieczenia, sernik z mascarpone, ciasto z truskawkami, ciasto z galaretka, ciasto z truskawkami i galaretką, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto na zimno, mus truskawkowy, sernik z wiaderka

Inne przepisy z To co lubię - gotuję i polecam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.