Rogaliki drożdżowe – śniadaniowe.

Rogaliki drożdżowe – śniadaniowe.

Rogaliki drożdżowe – śniadaniowe.

Miękkie, puszyste, delikatne i wyjątkowo smaczne rogaliki drożdżowe. Można o nich pisać bez końca i same pozytywne rzeczy, chociaż mają jeden minus, zdecydowanie za szybko znikają. Idealnie smakują z dżemem, miodem, żółtym lub białym serem. Są doskonałe na leniwe niedzielne śniadanie, a także doskonale sprawdzą się jako drugie śniadanie do szkoły czy do pracy. Spróbujcie sami, a zapewniam Was, że będziecie sięgać po nie często. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Rogaliki drożdżowe ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.