Raffaello na biszkopcie z białek.

Raffaello na biszkopcie z białek.

Raffaello na biszkopcie z białek.

Przepis na ciasto przełożone delikatnym kremem kokosowym. Ciasto biszkoptowe upieczone z samych białek z dodatkiem kokosu ozdobione pralinkami Raffaello. To pomysł na kolejny przepis w którym można wykorzystać białka. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Raffaello na biszkopcie z białek Składniki Składniki na ciasto: 8 białek temperatura pokojowa 120 g mąki pszennej 220 g cukru 1 łyżeczka soku z cytryny szczypta soli Składniki na krem: 300 ml śmietanki 30 % lub 36 % 100 g białej czekola... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.